O NAMA

Hvala što ste posjetili našu web stranicu.

TST d.o.o.
bavi se izgradnjom, adaptacijom, mašinskim i molerskim radovima te projektovanjem i ugradnjom sistema za automatsko upravljanje kućama, stanovima i poslovnim objektima tzv. smart home ili smart office koncept.
Direktni smo partner inovativne austrijske kompanije Technische Alternative.
Dakle, naša ponuda se može koncipirati u tri sektora koja mogu djelovati zasebno, a i sinhronizovano po potrebi.

Profesionalno izvodimo građevinske radove, izgradnje, adaptacije i renoviranja, zatim radove mašinskog moleraja većih objekat te automatsko upravljanje kućama koje možemo raditi i selektivno optimizirajući sisteme po potrebi odnosno nudeći rješenja optimizacije grijanja, hlađenja, rasvjete, sistema roletni, solarnih panela, ventilacije. Pri optimizaciji grijanja i hlađenja ostvarujemo velike uštede novca i energije.

Vodimo računa da odabir materijala bude u skladu sa ekološkim standardima, a istovremeno da naši klijetni budu zadovoljni sa cijenom i dugotrajnošću istih. Ideja da je potrebno smanjiti potrošnju energije je u srži našeg poslovnog modela. Kako zbog cijena energije koje svake godine rastu i dalje će rasti, ali i zbog dugoročne održivosti prostora u kojima boravimo i brige za okoliš.

Sve naše usluge možete platiti na rate putem kreditnih kartica ili namjenskih kredita.

Nagradite sebe, izaberite TST!

Više informacija:
Telefon: +387 62 700 077
E-mail: prodaja@tst.ba
Butmirska cesta 16, 71 000 Sarajevo, BIH