Renoviraj pametno!

Uštedi novac i vrijeme!

AKCIJA DO ISTEKA ZALIHA: GRATIS klima uređaj sa ugradnjom!

Adaptacija ili sikiracija

Adaptacija stana, kuće ili poslovnog prostora
je izazov koji vam može donijeti dosta sikiracije. Definisanje jasnog plana adaptacije, ugovaranje i komunikacija sa majstorima različitih profila, nabavka i prevoz materijala, nadgledanje i koordinacija radova, te vrlo česte nepredviđene situacije je sve ono što vas čeka u procesu adaptacije. Možete ovome pristupiti olako i mi vam garantujemo sikiraciju, a veoma često možete biti razočarani i konačnim rezultatom. Da bi izbjegli sikiraciju, ostali fokusirani na svoj posao i svakodnevni život nudimo vam da se oslonite na nas. Tim profesionalaca sa više godina iskustva u adaptaciji objekata različitog tipa ponudiće vam rješenja po sistemu ključ u ruke. Od 3D nacrta, odabira materijala, majstora koji znaju svoj posao i stalni nadzor nad projektom shvatice te da smo mi tu da vam štedimo vrijeme i novac. Sa nama adaptacija je uživancija, a bez nas sikiracija. Probajte nas. Ako ne budete zadovoljni vratićemo vam vaš novac.

Kako radimo ?

Radimo brzo i jednostavno,
kako bi vi uživali u procesu adaptacije. Okvirni predmjer radova i naši savjeti koštaju jednu šolju kahve. Ako vam se dopadnemo i odlučite da nas probate uradićemo detaljan 3D nacrt, plan aktivnosti, te na uvid vam staviti materijale sa kojima radimo. Kada nam to odobrite, možete otići na godišnji odmor, punici ili gdje već najviše volite da idete. U dogovorenom terminu možete da se vratite i vaš prostor vas čeka adaptiran u skladu sa dogovorenim planom. Naravno, ako želite da ipak budete tu prilikom adaptacije obezbjedićemo jedno radno odijelo i za vas. Probajte nas. Ako ne budete zadovoljni vratićemo vam vaš novac.

Akcijska ponuda?

Gratis klima uređaj
Koji vam omogućava da se svoj prostor ohladite i ugrijete u periodima kada vam je to potrebno. Karakteristike klima uređaja su:
Inverter
– Grijanje/hlađenje
– Energetska klasa A+, min. 3KW,
– turbo funkcija,
– filter prašine
– samočišćenje kondenzata

Akcija traje do isteka zaliha ili do 30.06. Probajte nas. Ako ne budete zadovoljni vratićemo vam vaš novac.

Pare ili kako platiti?
Najbolje da platite u gotovini,
Ali nudimo opcije i plaćanja na rate. Ako posjedujete kreditnu karticu bilo koje banke, omogućeno vam je plaćanje na rate. Moguće je da materijal platite direktno dobavljaču, ukoliko vam je to zanimljivo. Ili ga mi možemo nabavit za vas.
U svakom slučaju, pare neće biti problem. Probajte nas. Ako ne budete zadovoljni vratićemo vam vaš novac.


Kontakt Forma

Kontakt informacije

Telefon: +387 62 700 077
E-mail: prodaja@tst.ba